Sposób przygotowania:
tagiatelle w sosie serowym
makaron gotujemy w osolonej wodzie z dodatkiem oliwy.
w rondelku lub woku, podgrzewamy śmietanę. parmezan ścieramy na tarce o drobnych oczkach , dodajemy do smietany. mieszamy do zupelnego roztopienia sera, wsypujemy mieszankę warzyw suszonych np: .bazylię, oregano , majeranek. nie dodajemy soli, parmezan jest słony sam w sobie.
makaron odcedzamy i przekładamy do sosu, całośc dokładnie mieszamy.
Smacznego:)
w rondelku lub woku, podgrzewamy śmietanę. parmezan ścieramy na tarce o drobnych oczkach , dodajemy do smietany. mieszamy do zupelnego roztopienia sera, wsypujemy mieszankę warzyw suszonych np: .bazylię, oregano , majeranek. nie dodajemy soli, parmezan jest słony sam w sobie.
makaron odcedzamy i przekładamy do sosu, całośc dokładnie mieszamy.
Smacznego:)
Polpal
agabi22
program jest rewelacyjny, korzystam z wielu jego przepisów, są proste i łatwe do zrobienia. wszystkie odcinki możesz zobaczyć w internecie online:)