Sposób przygotowania:
tiramisu z owocami
1. Kawę zaparzamy w szklance wody i odstawiamy do ostygnięcia.
2. Każdy biszkopt moczymy w kawie i układamy na blaszce.
3. Z białek ubijamy pianę. Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy do nich serek. Mieszamy. Na koniec delikatnie należy wmieszać pianę.
4. Masę serową wykładamy na biszkopty. Wstawiamy na 3 godziny do lodówki.
5. Gdy masa stężeje łyżką układamy serek z biszkoptami do pucharków. Z boku pucharka wciskamy suchy biszkopt. Na wierzchu układamy kawałki winogron.
2. Każdy biszkopt moczymy w kawie i układamy na blaszce.
3. Z białek ubijamy pianę. Jajka ucieramy z cukrem. Dodajemy do nich serek. Mieszamy. Na koniec delikatnie należy wmieszać pianę.
4. Masę serową wykładamy na biszkopty. Wstawiamy na 3 godziny do lodówki.
5. Gdy masa stężeje łyżką układamy serek z biszkoptami do pucharków. Z boku pucharka wciskamy suchy biszkopt. Na wierzchu układamy kawałki winogron.