Sposób przygotowania:
torcik jogurtowo-serowy -wielosmakowy
galaretki rozpuścić w szklance wrzątku ( osobno trusk. i brzoskw.) biszkopty rozłożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia ser zmiksować z przestudzoną galaretką truskawkową i wylać na biszkopty poukładać delicje , lekko dociskając wstawić na chwilkę do lodówki , jak masa zastygnie , zmiksować jogurt z gal.brzoskwiniową ,wyłożyć na delicje i znowu do lodówki , na koniec udekorować startą czekoladą , lub "pomiziać " polewą można zrobić w dużej tortownicy , ja użyłam blaszki 38x27
Glumanda
zbysiowa
Gość
KuchcikowaElka
1. Dlaczego jogurt brzoskwiniowy został wymieniony jako składnik, skoro nie jest umieszczony w sposobie przygotowania?
2. "galaretki rozpuścić w szklance wrzątku ( osobno trusk. i brzoskw.)" trzy galaretki truskawkowe w jednej szklance wrzątku, czy każda z osobna w jednej szklance wody?
Z góry dziękuję :)
KuchcikowaElka