Sposób przygotowania:
Twarogowa pasta z rzodkiewką
Ser biały wyrabiamy ze śmietaną, doprawiamy do smaku. Rzodkiewkę oczyszczamy, dokładnie myjemy i ścieramy na tarce o grubych oczkach. Rzodkiewkę wraz z posiekaną drobno cebulką dodajemy do twarogu. Całość dokładnie wyrabiamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Pastą smarujemy kanapki. Smacznego!
![Twarogowa pasta z rzodkiewką Twarogowa pasta z rzodkiewką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarogowa-pasta-z-rzodkiewka-194826.jpg)
![Twarogowa pasta z rzodkiewką Twarogowa pasta z rzodkiewką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarogowa-pasta-z-rzodkiewka-194827.jpg)
![Twarogowa pasta z rzodkiewką Twarogowa pasta z rzodkiewką](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarogowa-pasta-z-rzodkiewka-194828.jpg)