Sposób przygotowania:
Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem
Ser przełożyć do miski i ucierać z dodatkiem soli. Po pewnym czasie dodać śmietanę i ciągle ucierać, aż powstanie jednolita masa bez grudek. Szczypiorek umyć i osuszyć. Drobno posiekać. Dodać do utartego ze śmietaną twarogu. Wszystko dokładnie wymieszać. Używać np. do smarowania pieczywa. Idealnie smakuje na świeżutki bułeczkach.
![Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-sniadaniowy-ze-szczypiorkiem-125257.jpg)
![Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-sniadaniowy-ze-szczypiorkiem-125258.jpg)
![Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem Twarożek śniadaniowy ze szczypiorkiem](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/twarozek-sniadaniowy-ze-szczypiorkiem-125259.jpg)