Sposób przygotowania:
Pasta jajeczna z awokado i papryką
Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy, siekamy.
Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Dobrze mieszamy posiekane jajko z awokado.
Dodajemy twaróg i łyżkę majonezu. Jeszcze raz dobrze mieszamy do połączenia się składników. Paprykę marynowaną kroimy w małą kosteczkę. Dodajemy do pasty.
Jeszcze raz mieszamy, solimy według smaku.
Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Dobrze mieszamy posiekane jajko z awokado.
Dodajemy twaróg i łyżkę majonezu. Jeszcze raz dobrze mieszamy do połączenia się składników. Paprykę marynowaną kroimy w małą kosteczkę. Dodajemy do pasty.
Jeszcze raz mieszamy, solimy według smaku.