jaNina

jaNina

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1175]

Książka Kucharska: Zdrowe przekąski GOOD FOOD

Twarożek wiosenny na waflu ryżowym

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 4

Zwykły twarożek wiejski podany na waflu ryżowym z rzodkiewką - zdrowe wiosenne jadło :)))

Twarożek wiosenny na waflu ryżowym

Składniki:

Twarożek wiosenny na waflu ryżowym

 

  • 4szt - wafel ryżowy extra cienki GOOD FOOD
  • 4 rozetki roszponki
  • 4 rzodkiewki
  • 200g twarożku wiejskiego
  • 2 łyżki śmietany
  • sól, pieprz do smaku

Sposób przygotowania:

Twarożek wiosenny na waflu ryżowym
Twarożek rozgniatamy ze śmietaną, dodajemy sól i pieprz do smaku. Rozkładamy masę na waflach, dekorujemy sałatą (roszponką) oraz rzodkiewką.