aginaa

aginaa

Złoty Ekspert
[Przepisów: 1085]

Wafle ryżowe z pastą jajeczną

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 2

pyszna przekąska na kolacje...

Wafle ryżowe z pastą jajeczną Więcej zdjęć (5)

Składniki:

Wafle ryżowe z pastą jajeczną

 

  • 1 opakowanie wafli ryżowych
  • 10 jajek
  • 4 łyżki szczypiorku
  • 3 łyżki majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przygotowania:

Wafle ryżowe z pastą jajeczną
Jajka gotujemy na twardo ok. 5-6 minut. Następnie zalewamy je zimną wodą, gdy ostygną obieramy ze skorupek. Obrane jajka przepłukujemy i wkładamy je do miseczki. Rozgniatamy je widelcem, dodajemy majonez oraz posiekany szczypiorek. Mieszamy i przyprawiam solą i pieprzem. Nakładamy pastę jajeczną na wafle ryżowe i posypujemy świeżym szczypiorkiem.
Wafle ryżowe z pastą jajeczną
pyszne wafle ryzowe z pastą jajeczna..........
Wafle ryżowe z pastą jajeczną
pyszne wafle.......................................
Wafle ryżowe z pastą jajeczną
pyszne wafle.............................................
Wafle ryżowe z pastą jajeczną
pyszne wafle...............................................

Tagi:

jajko jajka