Sposób przygotowania:
Warzywa z kurczakiem z woka.
Pierś z kurczaka marynujemy ok 2 godziny .Następnie kroimy na kawałki -długie ok 2 cm .Rozgrzewamy woka dajemy 1 łyżeczkę oliwy ,smażymy mięso-aż zmieni kolor .Dodajemy pokrojoną w paseczki marchewkę mieszamy .dodajemy pokrojone pieczarki ,kukurydzę .dodajemy makaron ryżowy .Makaron wcześniej przygotowujemy .W garnku gotujemy wodę lekko solimy .Odstawiamy z palnika. Wkładamy makaron nakrywamy i odstawiamy na 10 min .
W woku mieszamy wszystko i doprawiamy sosem sojowym . Na koniec dodajemy cukinie nie obraną i pokrojoną w plasterki i posiekaną umytą dymkę .
W woku mieszamy wszystko i doprawiamy sosem sojowym . Na koniec dodajemy cukinie nie obraną i pokrojoną w plasterki i posiekaną umytą dymkę .