Sposób przygotowania:
Warzywa z makaronem
Fasolkę kroimy na mniejsze kawałki, brokuła dzielimy na mniejsze różyczki, marchewkę obieramy i kroimy w paski, warzywa układamy w parowarze i gotujemy do miękkości lub gotujemy oddzielnie w osolonej wodzie do miękkości.
Makaron gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w paski, cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oleju kokosowego, dodajemy pozostałe ugotowane warzywa oraz odsączoną z zalewy kukurydzę, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Dodajemy ugotowany makaron, jeszcze chwile razem smażymy.
Makaron gotujemy w osolonej wodzie według przepisu na opakowaniu. Paprykę oczyszczamy z gniazd nasiennych, kroimy w paski, cebulę obieramy i kroimy w drobną kostkę, podsmażamy na łyżce oleju kokosowego, dodajemy pozostałe ugotowane warzywa oraz odsączoną z zalewy kukurydzę, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem.
Dodajemy ugotowany makaron, jeszcze chwile razem smażymy.