Sposób przygotowania:
Wesole tagliatelle.
Do rozgrzanego lekko oleju,wkladamy cebulke,dodajemy peperoncino,albo pieprz,chwileczke czekamy az sie podrumieni,ale nie za duzo,dodajemy marchewke,ktora ja osobiscie z braku czasu ,przelacialam maszynka do obierania ziemniakow,wtedy wyszly mi cieniutkie platy..:),dodlam groszek(zamrozony),sol ipodlalam troche bulionem,na samym koncu dodalam szynke pokrojona w kosteczki.
Jak tagliatelle,sa juz ugotowane...?,osobiscie ,w tym przypadku makaron zrobilam sama(co 1-jajko-100g maki),,wkladamy go do powyzszych skladnikow,dodajac parmezan.
Mozna dodac tez swiezej pietruszki.
SMACZNEGO.
Jak tagliatelle,sa juz ugotowane...?,osobiscie ,w tym przypadku makaron zrobilam sama(co 1-jajko-100g maki),,wkladamy go do powyzszych skladnikow,dodajac parmezan.
Mozna dodac tez swiezej pietruszki.
SMACZNEGO.
Evi