Sposób przygotowania:
Makaron z tapioką i grzybami
Makaron z tapioką zalewamy gorąca wodą i odstawiamy.
Grzyby mun zalewamy wrzątkiem i odstawiamy. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki.
Piersi z kurczaka myjemy osuszamy i kroimy w kostkę. doprawiamy sosem sojowym i sosem chilli . Dodajemy troszkę oleju i mieszamy. Odstawiamy.
Na patelni podsmażamy zamarynowane mięso,dodajemy pokrojony czosnek, pokrojony por -mieszamy chwilę smażymy.
Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Chwile smażymy. Dodajemy odsączony makaron i odsączone grzyby mun. Mieszamy.
Doprawiamy sosem sojowym do smaku.
Grzyby mun zalewamy wrzątkiem i odstawiamy. Czosnek obieramy i kroimy w plasterki.
Piersi z kurczaka myjemy osuszamy i kroimy w kostkę. doprawiamy sosem sojowym i sosem chilli . Dodajemy troszkę oleju i mieszamy. Odstawiamy.
Na patelni podsmażamy zamarynowane mięso,dodajemy pokrojony czosnek, pokrojony por -mieszamy chwilę smażymy.
Dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Chwile smażymy. Dodajemy odsączony makaron i odsączone grzyby mun. Mieszamy.
Doprawiamy sosem sojowym do smaku.