Sposób przygotowania:
Wieloowocowy deser
owoce umyj. Budyń wymieszaj ze 100ml sokiem jabłkowym, mąką ziemniaczaną i cukrem. Pozostały sok jabłkowy zagotuj z sokiem z cytryny.
Wlej zawiesinę budyniową, Mieszaj, doprowadź do wrzątku.
Wrzuć przygotowane owoce, zagotuj. Przełóż do salaterek i pozostaw do ostudzenia.
Śmietanę ubij na sztywno, dodaj cynamon.
Każdą porcje udekoruj śmietaną.
do dekoracji możesz również użyć mięty.
Wlej zawiesinę budyniową, Mieszaj, doprowadź do wrzątku.
Wrzuć przygotowane owoce, zagotuj. Przełóż do salaterek i pozostaw do ostudzenia.
Śmietanę ubij na sztywno, dodaj cynamon.
Każdą porcje udekoruj śmietaną.
do dekoracji możesz również użyć mięty.