Sposób przygotowania:
Wielosmakowa surówka warzywna
Wszystkie warzywa, tj. : kapustę pekińską, por, ogórek, pomidor, paprykę różnokolorową dokładnie myjemy, a potem kroimy-kapustę poszatkować na tarce, pory w prążki, ogórek-w cienkie plastry, pomidor i paprykę-w kostkę.
Według uznania możemy dodawać inne warzywa, w zależności od sezonu.
Następnie warzywa mieszamy w misce i dodajemy do nich sos sałatkowy, który robimy w innym naczyniu według przepisu z opakowania ( proszek, woda, olej roślinny ocet) lub całkowicie samodzielnie.
Ta surówka jest znakomita jako dodatek do klusek, kopytek i różnych mięs.
Według uznania możemy dodawać inne warzywa, w zależności od sezonu.
Następnie warzywa mieszamy w misce i dodajemy do nich sos sałatkowy, który robimy w innym naczyniu według przepisu z opakowania ( proszek, woda, olej roślinny ocet) lub całkowicie samodzielnie.
Ta surówka jest znakomita jako dodatek do klusek, kopytek i różnych mięs.
Chupnięta
gusia1000
anullka7
gusia1000
renatka1
gusia1000
BozenaMatuszczyk
gusia1000