Sposób przygotowania:
Wiosenna pasta warzywno -serowa
Serek śmietankowy przekładamy do miski. Wszystkie papryki myjemy, usuwamy gniazda nasienne i kroimy w drobna kostkę. Szynkę również kroimy w drobną kosteczkę. Do składników dodajemy jeszcze pokrojone w drobną kostkę korniszony oraz posiekany drobno szczypiorek. Dodajemy niewielką ilość majonezu i mieszamy dokładnie.
![Wiosenna pasta warzywno -serowa Wiosenna pasta warzywno -serowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-pasta-warzywno-serowa-268855.jpg)
![Wiosenna pasta warzywno -serowa Wiosenna pasta warzywno -serowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-pasta-warzywno-serowa-268856.jpg)
![Wiosenna pasta warzywno -serowa Wiosenna pasta warzywno -serowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-pasta-warzywno-serowa-268857.jpg)
![Wiosenna pasta warzywno -serowa Wiosenna pasta warzywno -serowa](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/wiosenna-pasta-warzywno-serowa-268858.jpg)