iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Wiosenna pasta kanapkowa

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 4

Wiosenna pasta kanapkowa z tuńczykiem i szczypiorem

Wiosenna pasta kanapkowa

Składniki:

Wiosenna pasta kanapkowa

 

  • 25 dag twarogu
  • 3 szt jaja na twardo,
  • 1 puszka tuńczyk kawałki
  • szczypior,
  • 1 cebula,
  • pieprz biały
  • 1 łyżka majonezu

 

Sposób przygotowania:

Wiosenna pasta kanapkowa
Tuńczyka w kawałki wyciągamy z puszki i dobrze odsączamy na sicie. Twaróg kruszymy dodajemy do niego posiekana cebule i szczypior. Następnie gotujemy jajka i siekamy je . Zimne dodajemy do pasty. Składniki dobrze mieszamy. Dodajemy majonez sól i pieprz do smaku. Pastę chłodzimy i podajemy.