Marzena.M.Siek

Marzena.M.Siek

Starszy Kucharz
[Przepisów: 13]

Wiosenna sałatka

  • 1
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Niskokaloryczna, robi się ją naprawdę bardzo szybko.

Wiosenna sałatka

Składniki:

Wiosenna sałatka

 

  • 6 rzodkiewek,
  • 2 jajka,
  • pół pęczka szczypiorku,
  • 2 ogórki konserwowe lub 1 świeży,
  • 3 łyżki naturalnego jogurtu,
  • sól, pieprz.

Sposób przygotowania:

Wiosenna sałatka
1. Jajka ugotować na twardo, ostudzić, posiekać. Ogórka pokroić w drobną kostkę. Posiekac rzodkiew (ewentualnie zetrzeć na tarce o grubych oczkach) i szczypiorek. 2. Wszystkie składniki wymieszać z jogurtem. Doprawic solą i pieprzem.

Tagi:

jajko jajka