iwa643

iwa643

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 5470]

Wiosenna sałatka z rzodkiewką i awokado

  • 2
  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 5

Wiosenna sałatka z rzodkiewką , awokado i jajkiem

Wiosenna sałatka z rzodkiewką i awokado

Składniki:

Wiosenna sałatka z rzodkiewką i awokado

 

 

Sposób przygotowania:

Wiosenna sałatka z rzodkiewką i awokado
Jajka gotujemy na twardo. Po ugotowaniu obieramy i kroimy w kosteczkę. Rzodkiewki myjemy i kroimy w paseczki. Awokado obieramy i kroimy w kosteczkę. Szczypiorek i natkę pietruszki myjemy osuszamy i siekamy drobno. Składniki mieszamy z sobą. Solimy sola morską , doprawiamy pieprzem świeżo mielonym kolorowym i dodajemy olej lniany . Chłodzimy i podajemy.