Sposób przygotowania:
Wisienki cukrowe
Galaretki przyrządzić wg przepisu na opakowaniu, odstawić do wystudzenia.
Następnie cukier puder ucieramy mikserem, dodając powoli galaretkę. Musi być tężejąca.
Kolki sosny polewamy wrzątkiem.
Masę odstawiamy w chłodne miejsce, aby stężała. Gdy zacznie tężeć formujemy niewielkie kulki, obtaczamy w cukrze, wbijamy kolkę.
Odstawiamy w chłodne miejsce, aby dobrze stężały.
Następnie cukier puder ucieramy mikserem, dodając powoli galaretkę. Musi być tężejąca.
Kolki sosny polewamy wrzątkiem.
Masę odstawiamy w chłodne miejsce, aby stężała. Gdy zacznie tężeć formujemy niewielkie kulki, obtaczamy w cukrze, wbijamy kolkę.
Odstawiamy w chłodne miejsce, aby dobrze stężały.
muffinki
madi356
muffinki napisał(a):
eli_555