ONY_za_kare

ONY_za_kare

Arcymistrz Kuchni
[Przepisów: 219]

Wyspa Ja-Majka

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 8

Wystarczy pokroić owoce i ułożyć z nich obrazek :)

Wyspa Ja-Majka Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Wyspa Ja-Majka

 

 

Sposób przygotowania:

Wyspa Ja-Majka
Liczi wyjmujemy z łupiny, przekrawamy na pół i wyjmujemy pestki. Kilka owoców możemy pozostawić w łupinie do dekoracji. Mandarynki, kiwi i banana obieramy ze skórki. Mandarynki dzielimy na pojedyncze plasterki. Kiwi i banana przekrawamy wzdłuż na pół, a następnie kroimy na średniej grubości plastry. Pokrojone owoce układamy na talerzu w kształcie bezludnej wysepki. Deser dla córeczki Majki :)
Wyspa Ja-Majka
Liczi wyjmujemy z łupiny przekrawamy na pół i wyjmujemy pestki Kilka owoców możemy pozostawić w łupinie do dekoracji Mandarynki kiwi i banana obieramy ze skórki
Wyspa Ja-Majka
Mandarynki dzielimy na pojedyncze plasterki Kiwi i banana przekrawamy wzdłuż na pół a następnie kroimy na średniej grubości plastry