Sposób przygotowania:
Z grzankami na słodko
Truskawki umyj, usuń szypułki. Kilka z nich odłóż, a pozostałe pokrój w kosteczkę.
Chleb pokrój w kostkę, rozsyp na blasze. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. Piecz 5 min.
Grzanki wymieszaj z serkiem i pokrojonymi truskawkami, rozłóż do miseczek.
Odłożone truskawki potnij na połówki, po kilka ułóż na wierzchu każdej porcji sałatki. Gotowe danie udekoruj miętą.
Chleb pokrój w kostkę, rozsyp na blasze. Wstaw do piekarnika rozgrzanego do 180 st. Piecz 5 min.
Grzanki wymieszaj z serkiem i pokrojonymi truskawkami, rozłóż do miseczek.
Odłożone truskawki potnij na połówki, po kilka ułóż na wierzchu każdej porcji sałatki. Gotowe danie udekoruj miętą.