Sposób przygotowania:
Ziemniaki na pikantnie
Ziemniaki ugotowane w nie osolonej wodzie odlac z wody, wystudzić, pokroić ewentualnie na mniejsze kawałki.
Blacha z papierem do pieczenia, do blachy wsypać ziemniaki, kulki mozzarelli, posypać kucharkiem, skropić olejami rzepakowymi smakowymi: czosnek, chili.
Piekarnik nagrzany na 200C, grzanie góra/dół, ziemniaki piec bez przykrycia około 40 minut.
Podawać lekko wystudzone.
Blacha z papierem do pieczenia, do blachy wsypać ziemniaki, kulki mozzarelli, posypać kucharkiem, skropić olejami rzepakowymi smakowymi: czosnek, chili.
Piekarnik nagrzany na 200C, grzanie góra/dół, ziemniaki piec bez przykrycia około 40 minut.
Podawać lekko wystudzone.
![Ziemniaki na pikantnie. Ziemniaki na pikantnie.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/ziemniaki-na-pikantnie-487728.jpg)
kasia900