Sposób przygotowania:
Zupa cebulowa wg Agiatis
Kroimy obraną cebulę na małe kawałki ( kostka, półplasterki jak wam wygodnie)
Smażymy na rozgrzanym oleju,
Gdy się zrumieni zalewamy wywarem, gotujemy cebule do miękkości.
Miksujemy blenderem.
Dodajemy magi, jarzynkę sól i pieprz, zagęszczamy mąką z wodą. Podajemy w misce - zupę wlewamy posypujemy grzankami i startym na drobnych oczkach żółtym serem:)
Życzę smacznego!
Smażymy na rozgrzanym oleju,
Gdy się zrumieni zalewamy wywarem, gotujemy cebule do miękkości.
Miksujemy blenderem.
Dodajemy magi, jarzynkę sól i pieprz, zagęszczamy mąką z wodą. Podajemy w misce - zupę wlewamy posypujemy grzankami i startym na drobnych oczkach żółtym serem:)
Życzę smacznego!