Sposób przygotowania:
A 'la lazania Mariel
Płaty lasagni ugotować w osolonej wodzie według instrukcji na opakowaniu. Pierś z kurczaka dokładnie umyć odkościć pokroić na kawałki i ugotować .ugotowanego zostawić do wystudzenia . Przygotować ciasto - jajko , mąka przyprawa ognista do skrzydełek sól , pieprz, obtaczamy w cieście kawałki fileta ,smażymy na głębokim tłuszczu z obu stron na rumiany kolor .Wyciągnięte ze smażenia mięso układamy na bibułce tak by odsączyć nadmiar tłuszczu. 2 kawałki lasagni połączyć ze sobą bokiem tak by zwiększyć objętość podkładu , smarujemy majonezem. Kapustę pekińską kroimy i myjemy , zostawiamy by obeschła następnie nakładamy na majonez na oba placki , dodajemy po łyżce kukurydzy , umytego i pokrojonego pomidora i ogórka .Nakładamy po kilka kawałków mięsa i zawijamy.