Sposób przygotowania:
Ananasek wg Laury
BISZKOPT
Białka ubić na sztywno dodać cukier i żółtka. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wymieszać. Wylać na formę i piec w tem 180 stopni około 30 minut
Budyn
Z puszki odlać sok. Na soku ugotować budyń waniliowy.Ananasa pokroić w kostkę i dodać do budyniu. Odstawić do ostudzenia.
Białka ubić z cukrem dodać kokos i lekko wymieszać.
Na biszkopt wyłożyć ostudzoną masę budyniową. Na wierzch pianę z kokosem .Zapiec na złoty kolor w tem 180 stopni.
Białka ubić na sztywno dodać cukier i żółtka. Dodać mąkę wymieszaną z proszkiem do pieczenia i wymieszać. Wylać na formę i piec w tem 180 stopni około 30 minut
Budyn
Z puszki odlać sok. Na soku ugotować budyń waniliowy.Ananasa pokroić w kostkę i dodać do budyniu. Odstawić do ostudzenia.
Białka ubić z cukrem dodać kokos i lekko wymieszać.
Na biszkopt wyłożyć ostudzoną masę budyniową. Na wierzch pianę z kokosem .Zapiec na złoty kolor w tem 180 stopni.