Sposób przygotowania:
Arbuzowe kulki.
Z arbuza za pomocą łyżki do lodów wycinamy kulki. Serek mieszamy z cukrem waniliowym i otartą skórką z cytryny. Borówki płuczemy i dokładnie osuszamy. Na talerzyk deserowy wykładamy serek, a na nim układamy kulki z arbuza. W koło układamy wianuszek z borówek amerykańskich. Całość posypujemy wiórkami z gorzkiej czekolady. Najlepiej się je robi obieraczką do warzyw.
![Arbuzowe kulki. Arbuzowe kulki.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/arbuzowe-kulki-219260.jpg)
![Arbuzowe kulki. Arbuzowe kulki.](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/arbuzowe-kulki-219261.jpg)
zufikowo
Ela Dz
Ok...ale swoją drogą jakby to było moje dziecko...a bym tupnęła to by nie wydziwiało :D