Sposób przygotowania:
Baaaaardzo czekoladowe babeczki
Do miski wsypać mąkę dodać cukier trzcinowy oraz proszek do pieczenia, wymieszać. Na tarce o dużych oczkach zetrzeć 100 g czekolady (1 tabliczka) bezpośrednio do miski z mąką. Dodać szczyptę soli dla podkręcenia słodyczy ciastek. W drugiej misce wymieszać mleko i olejem.Mieszankę mokrych składników dodać do suchych i szybko wymieszać. Foremkę silikonową napełnić ciastem. Do każdego "otworku" włożyć po 1 czubatej łyżce ciasta.Na ciasto ułożyć po 1 łyżce kremu czekoladowego i przykryć łyżką ciasta. Muffinki wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 st i piec je około 20 minut, następnie zostawić je na 3 minuty w wyłączonym piekarniku. Wyjąć z piekarnika,lekko przestudzić. Wyjąć z foremek i pozostawić do całkowitego ostygnięcia. W kąpieli wodnej roztopić resztę czekolady i oblać nią babeczki z wierzchu. Smacznego! Z podanych składników upiekłam 6 różyczek i 4 "jajeczka" bez nadzienia dla moich dziewczynek.