Sposób przygotowania:
Babeczki z kapusta i grzybami
Grzyby gotujemy do miękkości. Po ostygnięciu kroimy w mniejsze kawałki. Kapustę odciskamy i również kroimy na drobno. Cebulę kroimy w kosteczkę i smażymy na smalcu. Następnie dodajemy grzyby i smażymy kolejne 5 minut. Nastepnie kapustę i przesmażamy ją aż będzie brązowa. Doprawiamy sola i pieprzem do smaku. Gotowym farszem nadziewamy babeczki. Farsz można wlozyc do lodowki i nadziewać tuż przed podaniem. Przed spożyciem wystarczy podgrzać.Smacznego!
![Babeczki z kapusta i grzybami Babeczki z kapusta i grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-kapusta-i-grzybami-154867.jpg)
![Babeczki z kapusta i grzybami Babeczki z kapusta i grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-kapusta-i-grzybami-154868.jpg)
![Babeczki z kapusta i grzybami Babeczki z kapusta i grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-kapusta-i-grzybami-154869.jpg)
![Babeczki z kapusta i grzybami Babeczki z kapusta i grzybami](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/babeczki-z-kapusta-i-grzybami-154870.jpg)