Sposób przygotowania:
Babeczki z truskawkami
Truskawki myjemy oraz usuwamy szypułki i odkładamy. Margarynę w temperaturze pokojowej przekładamy do miski, dodajemy ksylitol ,cukier waniliowy i ubijamy na puszystą masę. Następnie dodajemy jajko i ubijamy.
Na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia, miksujemy. Blaszkę do babeczek wykładamy papilotkami (6 szt) i nakładamy po łyżce ciasta. Do środka każdej babeczki wkładamy kawałek truskawki.
Blaszkę wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.
Na koniec wsypujemy mąkę i proszek do pieczenia, miksujemy. Blaszkę do babeczek wykładamy papilotkami (6 szt) i nakładamy po łyżce ciasta. Do środka każdej babeczki wkładamy kawałek truskawki.
Blaszkę wstawiamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy przez 30 minut w temperaturze 180 stopni.