Sposób przygotowania:
Bezy 11
bezy wykonuje sie bardzo latwo. Najdłużej schodzi z ich upieczeniem. Białka ubijamy z dodatkiem szczypty soli. Gdy bedą już sztywne powolutku dosypujemy cukier kryształ. Możemy ubijać mikserem bądź ręczną trzepaczką. Na koniec dodajemy cukeir wanilinowy. Piekarnik nagrzewamy do 150 stopni i wkładamy bezy na blaszkę wyłożona papierem do pieczenia. Czas pieczenia zalezy od Naszych upodobań. Ja na przykład lubię miękki środek. Więc piekę je ok 30 minut. Najlepiej jest kosztować.Smacznego!
![Bezy 11 Bezy 11](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezy-11-154498.jpg)
![Bezy 11 Bezy 11](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezy-11-154499.jpg)
![Bezy 11 Bezy 11](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezy-11-154500.jpg)
![Bezy 11 Bezy 11](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/bezy-11-154501.jpg)