aga-25

aga-25

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 485]

Blok wg aga-25

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 8

Pyszny i bardzo słodki deserek

Blok wg aga-25

Składniki:

Blok wg aga-25

 

  • 1 margaryna
  • 6 łyżek wody
  • 2 łyżeczki kakao
  • 1 szkl cukru
  • 25 dag mleka w proszku
  • 2 paczki herbatników
  • 2 tafle wafla tortowego

 

Sposób przygotowania:

Blok wg aga-25
Margarynę, cukier, wodę, kakao zagotowujemy. Gdy wystygnie dodajemy mleko w proszku i mieszamy. Następnie dodajemy pokruszone herbatniki i również mieszamy i wykładamy na jedną taflę wafla i przykrywamy drugim. Na wierzch wafla kładziemy jakiś obciążnik, aby dobrze się skleił.