Ser kroimy wzdłuż na pół i posypujemy papryką.Jaja roztrzepujemy w misce.Ser panierujemy dwukrotnie.Smażymy na złoto-brązowy kolor.Podajemy z sałatką z pomidorów lub żurawiną
Uwielbiam taki serek tylko mam małe pytanie. Czy napewno wszystko jest ok z proporcjami? Bo mi na 2 serki wystarczy 1 jajo, 1/2 szklanki bułki tartej i co najwyżej 1/2 szklanki oleju. Oczywiście tez robie podwójna panierke (tyle ze bez mąki).
Uwielbiam taki serek tylko mam małe pytanie. Czy napewno wszystko jest ok z proporcjami? Bo mi na 2 serki wystarczy 1 jajo, 1/2 szklanki bułki tartej i co najwyżej 1/2 szklanki oleju. Oczywiście tez robie podwójna panierke (tyle ze bez mąki).
Natala1210
caroline1983
buciol78