Sposób przygotowania:
Caprese z orzechową nutą
Pomidory parzymy wrzątkiem i od razu hartujemy zimną wodą. Kroimy w średnie talarki, doprawiamy solą i pieprzem. Mozzarellę również kroimy w średnie plastry, układamy na pomidorach. Skrapiamy olejem arganowym. Posypujemy posiekanymi orzechami włoskimi. Bazylię dokładnie płuczemy, osuszamy papierowym ręcznikiem. Posypujemy pomidory z mozzarellą.
![Caprese z orzechową nutą Caprese z orzechową nutą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/caprese-z-orzechowa-nuta-108258.jpg)
![Caprese z orzechową nutą Caprese z orzechową nutą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/caprese-z-orzechowa-nuta-108259.jpg)
![Caprese z orzechową nutą Caprese z orzechową nutą](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/caprese-z-orzechowa-nuta-108260.jpg)