Sposób przygotowania:
Ciabatta z szynką, serem, ogórkiem i papryką
1) Długą ciabattę przekrajamy na pół (na dwie mniejsze ciabatty).
2) Następnie każdą z ciabatt przekrajamy na pół.
3) Górne połówki ciabatt smarujemy chrzanem, a górne - majonezem.
4) Na połowach ciabatt z majonezem układamy szynkę.
5) Świeżego ogórka myjemy i kroimy w plasterki, układamy na szynce.
6) Paprykę zieloną myjemy i kroimy w paseczki, układamy na ogórkach.
7) Na górnych połowach z chrzanem kładziemy ser żółty.
8) Przykrywamy ciabatty i gotowe.
2) Następnie każdą z ciabatt przekrajamy na pół.
3) Górne połówki ciabatt smarujemy chrzanem, a górne - majonezem.
4) Na połowach ciabatt z majonezem układamy szynkę.
5) Świeżego ogórka myjemy i kroimy w plasterki, układamy na szynce.
6) Paprykę zieloną myjemy i kroimy w paseczki, układamy na ogórkach.
7) Na górnych połowach z chrzanem kładziemy ser żółty.
8) Przykrywamy ciabatty i gotowe.
pyszalka
tumilek