Sposób przygotowania:
Tost z kindziukiem, pieczarkami, serem i papryką
1) Bułki przekrajamy na pół, na dolne połowy kładziemy po łyżeczce majonezu i smarujemy.
2) Na majonezie układamy plasterki kindziuka.
3) Na kindziuka kładziemy ser salami.
4) Pieczarki obieramy, myjemy pod bieżącą wodą i kroimy w plasterki.
5) Na serze układamy plasterki pieczarek.
6) Paprykę zieloną myjemy i kroimy w paseczki, układamy na pieczarkach.
7) Na papryce układamy ser salami i kindziuka, przykrywamy górną połową bułek.
8) Wkładamy do tostera i po upieczeniu polewamy ketchupem.
2) Na majonezie układamy plasterki kindziuka.
3) Na kindziuka kładziemy ser salami.
4) Pieczarki obieramy, myjemy pod bieżącą wodą i kroimy w plasterki.
5) Na serze układamy plasterki pieczarek.
6) Paprykę zieloną myjemy i kroimy w paseczki, układamy na pieczarkach.
7) Na papryce układamy ser salami i kindziuka, przykrywamy górną połową bułek.
8) Wkładamy do tostera i po upieczeniu polewamy ketchupem.