Sposób przygotowania:
Ciasteczka owsiane z jagodami goji i likierem
W misie miksera ucieramy miękką margarynę z cukrem na gładką masę.
Kolejno dodajemy żółtka jajek. Dosypujemy płatki owsiane oraz wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia. Dokładnie mieszamy i podlewamy likierem.
Na samym końcu wsypujemy suszone jagody goji.
Z gotowej masy formujemy kuleczki i spłaszczamy je ręką. Układamy na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i pieczemy w 180*C przez 15 minut.
Kolejno dodajemy żółtka jajek. Dosypujemy płatki owsiane oraz wymieszaną mąkę z proszkiem do pieczenia. Dokładnie mieszamy i podlewamy likierem.
Na samym końcu wsypujemy suszone jagody goji.
Z gotowej masy formujemy kuleczki i spłaszczamy je ręką. Układamy na wyłożonej papierem do pieczenia blaszce i pieczemy w 180*C przez 15 minut.