lalunia

lalunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1993]

Cukina z patelni

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 3

Bardzo smaczna wyszła nawet moja córka zachwalała

Cukina z patelni Więcej zdjęć (3)

Składniki:

Cukina z patelni

 

Sposób przygotowania:

Cukina z patelni
1. Cukinie umyłam i pokroiłam w plastry ok. 1 cm grubości , ze skórką 2. Każdy plaster z obu stron posypałam papryka i oregano zamoczyłam w rozmąconym jajku o posoliłam a potem obtoczyłam w bułce tartej3. Cukinie kładziemy na rozgrzany tłuszcz i smażymy na średnim ogniu z obu stron na złoty kolor.
Cukina z patelni
smazyłam na rogrzanym oleju na rumiany kolor z obu stron
Cukina z patelni
cukinie pokroiłam w plastry nie obierała z e skórki