Babciagramolka

Babciagramolka

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 2812]

Deser brzoskwiniowo-różany

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 7

Bardzo prosty ale za to jaki smaczny - pycha .

Deser brzoskwiniowo-różany Więcej zdjęć (4)

Składniki:

Deser brzoskwiniowo-różany

 

  • 4 małe połówki brzoskwini z syropu
  • 4 łyżeczki konfitury z płatków róży

 

Sposób przygotowania:

Deser brzoskwiniowo-różany
Połówki brzoskwiń wyjąć i odsączyć z syropu . W zagłębienia nakładać po łyżeczce konfitury .Wstawić do lodówki by był chłodny. Przed podaniem udekorować płatkami róży i melisą .
Deser brzoskwiniowo-różany
Gromadzimy składniki , otworzyc puszkę z brzoskwiniami , urwać świeże zioła
Deser brzoskwiniowo-różany
Odsączyć brzoskwinie z syropu w którym były i w miejsca po pestkach nałożyćkonfitury różanej
Deser brzoskwiniowo-różany
Gotowe połówki brzoskwić ułożyć na talerzykach - dekorować melisą lub miętą i płatkami róży