Sposób przygotowania:
Deser dwu-smakowy
Przygotowanie deseru truskawkowego:
4 gałki lodów truskawkowych,ćwierć szklanki mleka,2 łyżki miodu i szczyptę soli miksujemy. Lejemy do połowy pucharka,Posypujemy migdałami
Przygotowujemy deser czekoladowy
4 gałki lodów czekoladowy,ćwierć szklanki mleka,2 szklanki miodu,szczyptę soli.Całość miksujemy. Wlewamy do pucharka.tworząc 2 smakowy deser. Posypujemy wiórkami kokosowymi.Na koniec dodajemy bitą śmietanę i posypujemy starta mleczną czekoladą.
4 gałki lodów truskawkowych,ćwierć szklanki mleka,2 łyżki miodu i szczyptę soli miksujemy. Lejemy do połowy pucharka,Posypujemy migdałami
Przygotowujemy deser czekoladowy
4 gałki lodów czekoladowy,ćwierć szklanki mleka,2 szklanki miodu,szczyptę soli.Całość miksujemy. Wlewamy do pucharka.tworząc 2 smakowy deser. Posypujemy wiórkami kokosowymi.Na koniec dodajemy bitą śmietanę i posypujemy starta mleczną czekoladą.