Sposób przygotowania:
Deser jogurtowy z bitą śmietaną
1. Galaretkę rozpuszczamy w gorącej wodzie i odstawiamy do lekkiego stężenia. Tężejącą galaretkę miksujemy z jogurtem greckim i przekładamy do szklanek lub pucharków. Odstawiamy do całkowitego zastygnięcia.
2. Dobrze schłodzoną śmietankę ubijamy na puszystość, dodajemy cukier puder do smaku i ponownie ubijamy. Śmietankę przekładamy do rękawa cukierniczego z ozdobną tylką i wyciskamy na stężonej jogurtowej piance.
3. Dekorujemy cukrową posypką i podajemy. Smacznego życzę.
2. Dobrze schłodzoną śmietankę ubijamy na puszystość, dodajemy cukier puder do smaku i ponownie ubijamy. Śmietankę przekładamy do rękawa cukierniczego z ozdobną tylką i wyciskamy na stężonej jogurtowej piance.
3. Dekorujemy cukrową posypką i podajemy. Smacznego życzę.
ciasteczka
Babeczka35
Dziękuję i bardzo polecam :)
zbysiowa
Babeczka35
Dziękuję i polecam :)
lukrowanepierniczki
Babeczka35
Dziękuję bardzo i polecam :)