Sposób przygotowania:
Deser wisniowo czekoladowy z amarettini.
Galaretki przygotowac wg przepisu na opakowaniu dodajac tylko 2/3 podanej ilosci wody. Odstawic po ostudzeniu do lodowki. Kiedy galaretka dobrze zastygnie , w miseczce wymieszac twarozek z cukrem i fixem / mozna uzyc kakao ale wtedy trzeba wiecej poslodzic /. Galaretki pokroic w drobna kostke i ukladac w pucharkach : wisnie, warstwe galaretki, warstwe ciasteczek , twarozek a nastepnie udekorowac pozostala galaretka. Z podanych skladnikow mialam 3 desery. Wstawic do lodowki na godzinke zeby ciastka lekko zwilgotnialy. Dla doroslych polecam skropic wisnie likierem Amaretto . Jesli ktos woli - zamiast twarozku mozna polaczyc fix z bita smietana.
Sarenka
góralka
eli_555
kasik12
luna
ewala
msewka
Natala1210
iwi69
wedith1
misia53