lesiuniu2

lesiuniu2

Kucharz
[Przepisów: 19]

Deser włoski z migdałami

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 2

Porcja 315 kcal,przygotowanie 40 min,4 porcje

Deser włoski z migdałami

Składniki:

Deser włoski z migdałami

 

  • budyniu cappuccino.1 litr mleka,3 łyżki cukru pudru,szkl śmietany kremowej,2 łyżki płatków migdałowych.

Sposób przygotowania:

Deser włoski z migdałami
Budyń czekoladowy przygotować jak na opakowaniu,przelać równe porcje do 4 wysokich szklanek.Odstawić budyń do wystudzenia.Na chłodną warstkę budyniu czekoladowego nałożyć budyń cappuccino.Migdały uprażyć na suchej patelni,śmietanę ubić z cukrem pudrem i fixem,udekorować migdałami.