Sposób przygotowania:
Deser z malin i galaretki
Galaretkę rozrobić wg opisu na opakowaniu. Wlać do naczynia. Do czterech szklaneczek lub miseczek wkładamy po jednej delicji i dodajemy trochę malin. Zalewamy schłodzoną galaretką (ale nie wszystko zostawiamy małą ilość aby później pokroić i dodać do deserów). Odstawiamy do zastygnięcia. Kiedy będzie galaretka zastygnięta ubić śmietanę, wymieszać z cukrem waniliowym. Galaretkę która odstawiliśmy do zastygnięcia kroimy w kawałki. Do szklaneczek z zastygnięta galaretka dodajemy ubitą śmietanę, kawałki galaretki, płatki migdałowe, śmietanę i maliny, płatki migdałowe. Wypełnienie to zależy od nas jak chcemy. Na koniec można posypać cukiereczkami czekoladowymi.
Sarenka
luna
margolata
Weronka
Pablito