Sposób przygotowania:
Deser z siekanej galaretki
Galaretki rozpuścić w 400 ml wody(każdą osobno)odstawić w chłodne miejsce aż się zsiądzie.
Posiekać nożem,układać warstwami w szklanych pucharkach.
Zimną śmietanę ubić na sztywno z łyżeczką cukru waniliowego i łyżką cukru pudru.
Udekorować wierzch galaretki ubitą śmietaną,odsączonymi owocami z puszki, posypaćstartą czekoladą.
Smacznego.
Posiekać nożem,układać warstwami w szklanych pucharkach.
Zimną śmietanę ubić na sztywno z łyżeczką cukru waniliowego i łyżką cukru pudru.
Udekorować wierzch galaretki ubitą śmietaną,odsączonymi owocami z puszki, posypaćstartą czekoladą.
Smacznego.
luna
marietta