Sposób przygotowania:
Deserek - bogactwo smaków
Jabłko umyć, obrać. Pomarańcz porządnie wyszorować i osuszyć. Zetrzeć skórkę. Banan obrać ze skórki i rozgnieść go widelcem. Dodać do niego płatki owsiane, otręby i syrop klonowy. Wymieszać. Jogurt przełożyć do miseczki i dodać otartą skórkę pomarańczy. Jabłko zetrzeć na drobnych oczkach i doprawić startą gałkę. Na dna pucharka nałożyć porcję jogurtu. Na jogurt nałożyć jabłka. Kolejna warstwa to mieszanka banana i płatków. Na koniec nałożyć resztę jogurtu. Podawać od razu.Smacznego!
![Deserek - bogactwo smaków Deserek - bogactwo smaków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-bogactwo-smakow-258801.jpg)
![Deserek - bogactwo smaków Deserek - bogactwo smaków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-bogactwo-smakow-258802.jpg)
![Deserek - bogactwo smaków Deserek - bogactwo smaków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-bogactwo-smakow-258803.jpg)
![Deserek - bogactwo smaków Deserek - bogactwo smaków](https://static.gotujmy.pl/ZDJECIE_GALERIA_B/deserek-bogactwo-smakow-258804.jpg)