Mysiunia

Mysiunia

Platynowy Ekspert
[Przepisów: 1806]

farsz do pierogów

  • TRUDNOŚĆ: średnie
  • CZAS:
         
ocena: 5/5 głosów: 1

moj ulubiony farsz do pierożków

farsz do pierogów

Składniki:

farsz do pierogów

 

  • 40 dag mięsa gotowanego,
  • 50 dag kapusty kiszonej,
  • 2 cebula,
  • margaryna,
  • pieprz i sól

 

Sposób przygotowania:

farsz do pierogów
kapuste kroimy i gotujemy do miękkosci. Cebule kroimy w kostke i przesmażamy na margarynie z solą i pieprzem, gdy cebula robi sie miekka to dodajemy mieso pokrojone w drobną kostke i również podsmażamy, na koniec dodajemy ugotowana kapuste i dusimy 10 minut. doprawiamy do smaku i nakladamy jako farsz do pierozków.

Tagi:

mięso