Persik

Persik

Srebrny Ekspert
[Przepisów: 1125]

Farsz do ryby

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 4/5 głosów: 3

ja stosuję ten farsz do tak zwanej ryby po grecku

Farsz do ryby

Składniki:

Farsz do ryby

 

  • 1 mały seler
  • 1 korzeń pietruszki
  • 4 duże marchewki
  • 3-4 cebule
  • koncentrat pomidorowy
  • 2 łyżki keczupu
  • sól
  • pieprz
  • olej
  • ziarenka smaku

Sposób przygotowania:

Farsz do ryby
wszystkie warzywa obrać cebule pokroić w cienkie paseczki resztę warzyw zetrzeć na tarce o dużych oczkach i wszystko razem włożyć do garnka wlać olej i lekko podsmażyć wlać wodę dodać koncentrat keczup i wszystkie przyprawy gotować do miękkości