Sposób przygotowania:
Fasola szparagowa inaczej
warzywa oczyść. fasolę pokrój na kawałki 2cm. wrzuć do posolonego wrzątku i gotuj 10minut.
Kapustę poszatkuj.
Paprykę i cukinię oczyść i pokrój w kostkę.
Kiełbase pokrój w kostkę.
Cebulę oczyść i posiekaj. Zeszklij na oliwie. Dodaj kapustę i duś razem przez 10minut.
Następnie dodaj paprykę, cukinię i kiełbasę, duś kolejne 10 minut,
Sos pomidorowy rozprowadź w szklance wody. Dodaj do potrawy. Gotuj razem przez 5 minut. Dopraw keczupem i pieprzem. Podawaj z ryżem.
Kapustę poszatkuj.
Paprykę i cukinię oczyść i pokrój w kostkę.
Kiełbase pokrój w kostkę.
Cebulę oczyść i posiekaj. Zeszklij na oliwie. Dodaj kapustę i duś razem przez 10minut.
Następnie dodaj paprykę, cukinię i kiełbasę, duś kolejne 10 minut,
Sos pomidorowy rozprowadź w szklance wody. Dodaj do potrawy. Gotuj razem przez 5 minut. Dopraw keczupem i pieprzem. Podawaj z ryżem.