Sposób przygotowania:
Fasolka szparagowa polana bułką tartą
Fasolkę szparagową umyć, obciąć końcówki z obu stron i gotować do miękkości (15 minut) w osolonej wodzie.
W tym czasie zrobić omastę , tj. : roztopić na wolnym ogniu w rondlu 1/2 kostki masła i dodać do niej 1/2 szklanki bułki tartej i zrumienić.
Po ugotowaniu, odcedzić fasolę szparagową i polać zrobioną ciepłą omastą.
W tym czasie zrobić omastę , tj. : roztopić na wolnym ogniu w rondlu 1/2 kostki masła i dodać do niej 1/2 szklanki bułki tartej i zrumienić.
Po ugotowaniu, odcedzić fasolę szparagową i polać zrobioną ciepłą omastą.
Tuxigirl
iwona3004
gusia1000
Fajnie, że też ją lubicie.
marietta
gusia1000
Agi
gusia1000
evita0007
gusia1000
gosia56
gusia1000