mooooon

mooooon

Mistrz Kuchni
[Przepisów: 168]

Faszerowane jaja

  • TRUDNOŚĆ: łatwe
  • CZAS:
         
ocena: 0/5 głosów: 0

Faszerowane jaja, szybka super przekąska

Faszerowane jaja

Składniki:

Faszerowane jaja

 

  • 5 jaj
  • 5 plastrów szynki
  • majonez dekoracyjny
  • groszek konserwowy
  • sól
  • papryka

Sposób przygotowania:

Faszerowane jaja
Jajka ugotuj na twardo, rozetnij na dwie połowy i wyjmij żółtka. Posiekaj szynkę na kostkę i dodaj żółtek. Rozgnieć wszystko z majonezem i dopraw solą oraz papryką. Dodaj groszek, wymieszaj. Nakładaj masę na połówki białek. Dobrze wyglada, gdy przed podaniem oprószymy je papryką lub udekorujemy paroma groszkami.

Tagi:

szynka